Wij vieren feest!

In augustus 2012 ontstond het idee om onze knutselarijen de wereld in te sturen. Het was even zoeken naar een naam, maar gelukkig bracht de hemel een oplossing. Letterlijk dan, want net op dat moment deed zich een blauwe maan voor.  De tweede volle maan in een maand krijgt dan deze bijzondere naam. Niet dat die maan dan blauw is (er zit een smurf in elk van ons?), maar hiermee wordt aangeduid dat dit een zeldzaam iets is.

feestvlaggen

Hoe zeldzaam het ook is, bijna 3 jaar na datum is er vandaag opnieuw een blauwe maan!  Dat is natuurlijk een reden om vrolijk te zijn en te vieren. En… (tromgeroffel)… we delen onze vreugde gewoon met jullie! We geven namelijk een verrassingspakketje weg voor de feestvierders onder jullie. Verwacht geen dure reizen of overbodige huishoudapparaten, maar wel een beetje Instant happiness.

Hoe neem je deel? Stuur voor 15 augustus een mail naar ons met je adresgegevens en half augustus kiezen we helemaal willekeurig een winnaar.

Gewoon, omdat er vandaag een blauwe maan te zien is en wij daar blij van worden…