Wie zit er… onder de blauwe maan?

Onder de blauwe maan zitten An en An.

De ene An is… knutselmie, stapelaar, kringloopbezoeker en trotse mama van een prachtige zoon en een heerlijke dochter. An is ook “ik wil 100 dingen tegelijk doen maar heb helaas maar 2 handen en 1 hoofd” en ook “ja ik weet het, ik ben alweer met 4 zaken tegelijk bezig”.

De andere An is… prutsmadam op hoog niveau, rommelaar en iemand die alles wil proberen, terwijl drie tieners toekijken. Of meeprutsen. Of commentaar geven (maar zelfs daar doet ze weer iets mee). An is ook “kom kind, ik doe u dat effe” en ook “en dan doen we dit zus en dat zo en klaar is kees”.

In een ver verleden waren we collega’s, nu doen we samen bijzonder leuke dingen. We knutselen, proberen nieuwe dingen uit en maken stapels rommel. We hebben in elk geval meer ideeën dan tijd. Soms vinden we een meubelstuk dat het absoluut verdient om een tweede leven te krijgen; weliswaar aangepast aan onze wilde ideeën. Soms steken we een feestje in elkaar. Soms vinden we een idee zo goed dat we het zelf gewoon beter willen doen!

En van dat alles (en uiteraard ook van de zon én een blauwe maan) worden we enorm vrolijk. Zo vrolijk dat we al ons gepruts met jullie willen delen via deze website. Op deze pagina’s vind je heel veel inspiratie voor je eigen feest. Soms laten we zien wat we zelf maken, andere keren laten we zien wat anderen gemaakt hebben. Heb je toch wat meer hulp nodig, stuur ons dan een mail en we bekijken wat we voor je kunnen doen!

Want er is altijd een reden om te feesten: een jaartje ouder worden, een pasgeboren baby, een nieuw jaar, een geslaagd examen of het mooie weer. En als al deze gelegenheden voorbij zijn, zoeken wij gewoon een andere reden… En dan is een blauwe maan een prima uitvlucht!

Want als er twee keer in dezelfde maand een volle maan valt, wordt de tweede volle maan een blauwe maan genoemd. Sommigen noemen dan weer de vierde volle maan in één seizoen een blauwe maan. Maar beide redenen zijn voor ons vrolijk genoeg om feest te vieren. Dan trommelen we onze vrienden bij elkaar en bouwen een feestje onder de blauwe maan!

Vrolijke groeten van An & An

Lees alles van An D of alles van An J .